If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Идеята ми е, че можеха да направят жулиета поръчков модел. Т.е. клиента да може да си поръча всяка една екстра, както и настройките на автомобила отделно, а не в пакет. Да може да си избере дали колата му да е спортна или комфортна, дали да е лека или наблъскана със всички екстри. Пък милата няма и версия с 3 врати дори.
Тя тази идея е много хубава, ама имаш ли идея, при това положение колко щеше да струва колата?
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Странно ми е как сравнявате различни класове автомобили-Х6,Impreza WRX,Жулиета.Алфата е добра за класа си.Просто е доста повлияна от модните тенденции сега,от масовката един вид.Докато алфите преди 25 години не са били масовка.Ма няма как сега-повечето части,агрегати,шасита,матеряли са еднакви при марките под една шапка.Просто не е рентабилно.Затова ми е тъпо как повечето я храните,ами тия дето карат ауди-просто по скъп VW,и ние сме така-караме по-скъп Фиат-това е.Имаш ли парите-купуваш и караш като те кефи,да не мислите че поддръжката на Импреза СТИ е ефтина,като го вземеш на старо,или айде да се качваме на А8.щот са здрави-ама като опре да си купуваме нови зимни 18-ки,майкооо-присира ти се.Аз ако имам пари ще си купя чисто нова Алфа от магазина-просто защото ми харесва-и 159 ТИ и Жулиета QV,ма нямам да ги поддържам-така че си карам бангиите и тва е.Най-малкото от самата фенщина трябва да се изкефите че Алфа са изкарали нов модел-и без това рядко се случва
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Точно така... Ставаше въпрос за емоцията.. Ако се поставя така въпроса и любимата марка имат емоционални модели.... Например онзи - 500 бройковия.
Казваш Субару и БМВ не пускат лимитирани....
Да не съм офф
Таз Жужа на тези пари на който ще се продава и това което предлага няма да има успех
Вземете питайте тестовите пилоти на по бира да ви кажат впечатления от Жужа Тук няма да ви кажат реално как е при условие че темата се следи с интерес от...
Ами както е тръгнало 159 и Брера май са лебедовата песен на марката ...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Че кво и е бе,ако не бяха някои неща от Опел,досега да се е строшила хиляда пъти,като 156.Трябва да ти кажа че за последните 10 години 159 е най-стойностния модел на марката,независимо че е с някои неща взаимствани от Опел.Ние кво да направиме че тъпите немци немогат да си направят дизелов мотор,и в замяна ние получавам някои нелоши неща
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Да не съм офф
Таз Жужа на тези пари на който ще се продава и това което предлага няма да има успех
Вземете питайте тестовите пилоти на по бира да ви кажат впечатления от Жужа Тук няма да ви кажат реално как е при условие че темата се следи с интерес от...
Чакай сега ти за тукашния пазар ли говориш,защото тука нищо което не е германско няма успех,или за международния пазар,защото дори и да не е уникална-алфата пак предизвиква интерес и лично аз мисля че ще се продава добре.Цената в Европа не е толова висока,колкото тук.Тестовите пилоти всичко ще си кажат не бери грижа,макар че едвали ще е по-различно от реалното ми мнение за тази кола
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Те тестовите пилоти най-важното си го казаха.
Омекотено издание със цел привличане на нови клиенти, това е новата Жулиета.
При нивата на продажби на марката... може да се окаже, че подобна стратегия е единствената оправдана... но нека да видим.
Все пак една градска въшка и една кола клас С, не правят асортимент... докато няма наследници на 159 и 166 само можем да гадаем.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment